Siirry sisältöön
Kuuletko?; Hannele Helin; Jukka Kuusisto
36,00 €

Kauppias

KirjaKeuruukirjakeuruu@printek.fi0403000704Y-tunnus:1701527-6Kauppiaan ehdot
Paikalliset tuotteetUUTUUS

Kuuletko, mitä luonto kuiskaa sinulle? Aistitko luonnon äänettömän huudon? Tunnetko rakkauden luonnon kauneudessa? Miten kertoisit lapsellesi luonnosta?


Kuuletko? on kirja kahden luonnossa kulkijan ajatuksista, tunteista, havainnoista ja huolista. Se on syntynyt vuoropuhelusta kuvien ja sanojen sekä ihmisen ja luonnon välillä. Kirjan tekijöiden harras toive on, että kirja voisi kutsua lukijaa etsimään ja löytämään sitä, mitä kaikkea luonto meille tarjoaa.


Kirja on saanut huikeat arviot alansa ammattilaisilta:

"Kirjan kuvat ovat alan huippua suomalaisessa luontokuvakirjallisuudessa. Kirja on kokonaisuutena upea kahden taiteilijan tuotos. Tämä teos on hyvä esimerkki, kuinka omista tuotoksista saadaan yhteistyöllä näkyvä luomus, joka tuottaa nautinnollisia hetkiä myös muille.", luontokuvaaja Paavo Hamunen Suomen luontokuvainstituutista.

"Kirja on valtavan kaunis kokonaisuus, ja kuvat ja runot toimivat hienosti yhteen. Riimilliset ja riimittömät runot ovat molemmat toimivia. Hannelella on tiivistämisen taito ja herkkä "riimikorva”.Tästä kokonaisuudesta välittyy rakkaus luontoon ja samalla luonnon riipaiseva haavoittuvuus. -ja ihmisen vastuu tämän ihmeellisen kauneuden vaalimisesta tuleville sukupolville", Kirjailija Anna-Mari Kaskinen.

Kustantaja Studio Näre

ISBN 978-952-65424-0-9

Otavan Kirjapaino Oy

Keuruu 2024, 1. painos

191 x 242 x 9 mm, 349 g, kovakantinen, 44 sivua

Toimitustavat

Nouto (Keuruuntie 10, Keuruu)
Pikkupaketti, alle 2kg5,90 €
Postipaketti, alle 2kg9,90 €
Ovelle-paketti, toimitus kotiin, alle 2kg23,90 €