Siirry sisältöön
15,00 €

Kauppias

KirjaKeuruu kirjakeuruu@printek.fi 0403000704 Y-tunnus: 1701527-6 Kauppiaan ehdot

Jo kaksi menestyskirjaa luonut Molla Mills lupaa, että miehetkin osaavat tehdä käsitöitä ja että virkkaaminen on katu-uskottavaa.

Villasta, kalalangasta, hampusta, juutista ja silkistä syntyy uuden Virkkuri -kirjan ohjeilla kasseja, sukkia, huiveja, tyynyjä, mattoja ja paljon muuta. Uuden kirjan mallisto on suunniteltu miehille, mutta mikään ei estä naisia täydentämästä tyyliään vaikkapa ylisuurella tuubihuivilla, paksuilla villasukilla tai mustavalkoisella olkalaukulla. Myös selkeälinjaiset sisustusesineet, kuten pikselikuvioitu käytävämatto miellyttävät monien silmää. Virkkaus on perinteikäs ja helposti omaksuttava kädentaito, joka ei vaadi erityistä sorminäppäryyttä. Monipuolisella tekniikalla valmistuvat yhtä hyvin kestävät kalaverkot kuin lämpöiset lapaset. Kirjassa on yli kolmekymmentä kekseliästä virkkuumallia kotiin ja reissuun, kaupungille ja ulkoiluun, sisustukseen ja luonnossa liikkumiseen. Raidallinen merimiespusero nahkapaikoilla sopii niin mökkitöihin kuin loppukesän kaupunkipiknikeille, ja vanhasta t-paidasta virkattava huivi lämmittää hyisemmälläkin ilmalla. Punamustaruudullisessa metsurin repussa tai tukevassa fillarilaukussa kulkee kaikki olennainen, ja eväsjuomat pääsevät turvallisesti perille hauskassa tölkinkantimessa.

Kirjassa on runsaasti erilaisia ohjeita helposta haastavaan, joten jokaiselle virkkaajalle aloittelijasta kokeneempaan löytyy sopiva projekti. Vaatteista annetaan yksi helposti muunneltava koko. kaikki työt opastetaan silmukka silmukalta selkein vaiheittaisin kuvin. Virkkaamisen ohella kirjassa neuvotaan muitakin hyödyllisiä käsityötekniikoita vetoketjun ja nappien ompelusta nahkahihnojen valmistamiseen ja kiinnittämiseen. Mukana on lisäksi virkkuuohjeita köysille ja remmeille, joita voi käyttää esimerkiksi laukunsankana, rusettina tai koiran talutusremminä. Käytännölliset ideat ruokkivat luovuutta ja kannustavat omannäköisiin ratkaisuihin. Molla Mills on suomalainen suunnittelija, jonka esikoiskirjan käännösoikeudet on myyty koko englannin- ja espanjankieliseen maailmaan sekä Saksaan, Viroon, Ruotsiin ja Tanskaan. Suomessa kirjasta on otettu jo seitsemän painosta.

(Huomioita kirjasta, takakannessa voi olla jälkiä hintatarrasta noin 3x7 cm alueella)

nimi: Virkkuri 3
kirjailija Molla Mills
ISBN: 9789522402868
kustantaja: Nemo